PremiumCrypto analisten verwachten grote stijging, ben jij goed voorbereid?

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse AVAX koers

Avalanche geeft de laatste dagen meerdere bearish signalen af voor de korte termijn. Alle reden dus voor de analisten van Crypto Insiders om een nieuwe blik op de koers te werpen.

De analisten leggen uit dat de AVAX koers over de lange termijn weer flink kan stijgen, maar dat mogelijk eerst een correctie volgt:

“AVAX lijkt een neerwaarts WXY Elliott Wave-patroon te vormen. We moeten hier rekening houden met het feit dat de X-wave verder kan gaan dan het begin van de W-wave. Dit maakt dit patroon erg complex.

Toch blijven we bullish op AVAX over de middellange termijn. Wanneer de Y-wave afgerond is, kan het voor ons een interessant moment zijn om over een kooppositie na te denken.

Wij verwachten dat de koers richting de groene zone tussen de 50% en 61,8% Fibonacci, oftewel tussen $13,61 en $14,56, zal bewegen. Vanuit deze zone kan de koers weer flink stijgen.

Let wel, deze zone is afhankelijk van hoe ver wave X zal uitkomen. In de Premium Discord houden wij onze leden hiervan op de hoogte. Mocht er iets veranderen in de koopzone, laten wij dat direct weten.”

Deze analyse is 20 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Laatste Nieuws

Volgende artikel