PremiumCrypto analisten waarschuwen: deze altcoin kan nog eens 50% dalen

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van chainlink (LINK) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse LINK koers

De analisten van Crypto Insiders waarschuwen al langer voor een flinke daling van de LINK koers. Wederom waarschuwen zij dat dit begin 2023 door kan zetten. De analisten hebben daarom nog kort voor oud en nieuw een nieuwe LINK analyse gedeeld met de Premium leden. Hierin melden zij het volgende:

“De markt bleef tijdens de feestdagen vooral zijwaarts bewegen, maar dat hadden we ook verwacht. Het ziet er nu naar uit dat de trend omlaag weer doorzet. LINK vormde tijdens deze zijwaartse markt de tweede wave van een 12345 Elliott Wave patroon en is inmiddels begonnen aan de derde wave. 

Deze wave pakt meestal explosief uit en de koers is al met bijna 10% gedaald naar $5,45. We verwachten dat de vijfde wave tussen de 127,2% en 161,8% uit zal komen, oftewel tussen de $2,8 en $4,3. Dat zou dus nog eens bijna 50% omlaag kunnen zijn vanaf de huidige prijs. 

Toch is het ook mogelijk om te profiteren van dalende koersen. Hoe je dit kunt doen, leggen we hieronder uit. De analisten zullen zodra de koers zich verder ontwikkelt direct een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving. Heb je hulp nodig met het lezen van deze analyse? Lees dan snel verder.

Deze analyse is 30 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Winst maken in een onzekere crypto markt

Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch ontstaan er ook in dit soort tijden genoeg kansen om winstgevend te handelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een zogeheten “short-posities” in te nemen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto verder gaat dalen. Dit is mogelijk op handelsplatformen zoals Bybit.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders leggen ervaren handelaren en analisten uit hoe je kunt profiteren van dalende koersen, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post