PremiumCrypto analisten waarschuwen: deze koers kan nog 60% dalen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van quant (QNT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse QNT koers

De analisten van Crypto Insiders blijven vooralsnog bearish over hun verwachtingen van quant, zoals vermeld in een eerdere analyse.

Zij gaven toen aan dat de rode verkoopzone voor hen tussen de $145 en $161 zou liggen en deze zone is inmiddels bereikt. Dat betekent dat de koers nu aan de weg naar beneden begint, vertelden de analisten onlangs aan Premium leden:

“Onze verkoopzone is nauwkeurig geraakt. Hoewel deze zone in eerste instantie groot leek, zien we dat de koers de gehele zone nodig had om de omkeer te maken aangezien zelfs de $161 aangetikt was. 

Vanaf dit punt verwachten we een daling en die is al gedeeltelijk ingezet. Ons eerste koersdoel lijkt voorlopig te liggen rond de $58, wat een daling van ongeveer 60% zou zijn. Zodra wij meer duidelijkheid hierover kunnen bieden, zullen we dit direct delen in de Premium omgeving.

Deze analyse is 28 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel