PremiumCrypto-analyse BICO: koers stijgt 10%, kan dit doorzetten?

De koers biconomy (BICO) heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van wel 10%. In dit artikel kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om BICO te kopen of juist te verkopen.

Een van de top stijgers vandaag is Biconomy (BICO). De cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 10%. In de afgelopen zeven dagen ging het nog iets beter. In deze periode steeg de coin met ongeveer 23%. Door de stijging staat BICO op de 181e plaats van grootste crypto op basis van marktwaarde.

Wat is Biconomy?

Biconomy focust zich op het managen van transacties en het optimaliseren van gas kosten die gepaard gaan bij deze transacties. Biconomy kan ervoor zorgen dat de transactiekosten worden verminderd met ongeveer 40%. Om dit te bereiken maakt het protocol gebruik van zogenaamde meta transactions. Gebruikers kunnen hierdoor een transactie plaatsen zonder gas. Een derde partij betaalt de transactiekosten voor de gebruiker. Biconomy kan dit op grote schaal doen, aangezien zij een non-custodial en gasefficiënt relayer-infrastructuurnetwerk bieden. 

Waarom stijgt BICO in waarde?

Er zijn een aantal mogelijke redenen van de stijging. De eerste is deze notering op de exchange van Crypto.com. Crypto.com, een vergelijkbare exchange als Binance, is de laatste tijd een erg populair platform geworden. Dit heeft mede te maken met hun vele reclameborden bij  F1 Grand Prix en de rebranding van het Staples Center naar de Crypto.com Arena. Deze listing is voor de coin dus een geweldige vooruitgang!

Daarnaast zou de stijging met deze tweet te maken kunnen hebben. Hierin wordt aangegeven dat BICO is opgenomen in de Web 3 Collective. Dit collectief wil innovatie en ontwikkelingen van Web 3 stimuleren en versnellen door er gezamenlijk aan te werken. Dit kan een mooie samenwerking zijn voor het project als de Web 3 Collective straks het voortouw neemt in web 3 ontwikkelingen.

Tot slot is deze samenwerking met Asva Labs ook erg leuk voor het project. Met deze samenwerking zal Biconomy haar product leveren aan een nieuw project. Dit is natuurlijk een mooie vooruitgang aangezien zij hetgeen waar zij voor staan daadwerkelijk kunnen leveren aan verschillende partijen. Er is dus genoeg gebeurd omtrent het project en nog genoeg om naar uit te kijken!

Technische analyse

Hoewel de koers al bijna de hele maand aan het dalen was, zien we nu toch een omkeer. De koers bevindt zich op het moment in een tekstboek opwaartse trend  waar de onderkant al drie keer is getest en de bovenkant nu bezig is met een derde keer. Zolang de koers in dit kanaal blijft, kunnen we nog verder omhoog. Het zou ook niet gek zijn om een nieuwe test van de onderkant van het kanaal te zien, zolang we maar binnen de lijnen blijven! Bij een uitbraak aan de onderkant worden de bodems getest die gemaakt zijn op de weg naar boven.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in BICO? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

© Coverimage door Shutterstock

Laatste Nieuws

Volgende artikel