PremiumCrypto-analyse Dogelon Mars: buitenaardse stijging van 34%, wat nu?

Dogelon Mars heeft vandaag een buitenaardse stijging achter de rug van maar liefst 34%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die ervoor hebben gezorgd dat de coin zo hard steeg. Ook analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om MUSK te kopen of juist te verkopen.

De volgende top stijger van de dag is een onverwachte. Dit is namelijk Dogelon Mars (ELON). Deze coin is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 34% gestegen. In de afgelopen zeven dagen wist de koers met 56% te stijgen. Door de stijging wist ELON de top 100 in te kruipen. ELON staat op de 97e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Dogelon Mars?

Dogelon Mars weer een nieuwe versie van de populaire meme coins met een honden thema. ELON is gemaakt op het Ethereum en Polygon netwerk en probeert een kopie te zijn van de succesvolle honden coins zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB). ELON heeft niet echt een doel of een roadmap maar probeert in plaats daarvan gewoon een leuke nieuwe meme te zijn. De coin is afgeleid van Dogecoin en Elon Musk, de miljardair die fan is van Dogecoin en leven naar Mars wil brengen.  

Waarom stijgt ELON in waarde?

De stijging van de token is te verklaren door twee gebeurtenissen. Als eerst is ELON nu verhandelbaar via de exchange Gemini zoals de exchange bekend maakt via Twitter. Een dag later postte Huobi een poll op Twitter. Hierin vroegen zij welke coin haar volgers graag gelist wilde zien. De volgers kozen met de meerderheid van de stemmen voor MUSK. Weer een dag later gaf de exchange aan dat de coin binnenkort gelist zal worden.

Deze aankondigingen van een van de grootste exchanges op de wereld zorgen er natuurlijk voor dat MUSK meer wordt gezien als serieuze coin. Nu de coin ook een stuk makkelijker verhandelbaar zal zijn, zal er veel nieuw volume het project in kunnen stromen. 

Technische analyse

Door het nieuws van de verschillende listings wist ELON uit het neerwaartse patroon te breken. We zien op het moment dat de coin nog wat moeite heeft met het doorbreken van de weerstand die is gemaakt rond 19 november. Mocht de koers hier doorheen breken dan kunnen we een opwaartse beweging verwachten die ons naar het volgende weerstandsniveau zal brengen die is gemaakt op 8 november. Bij een daling zal de coin opgevangen kunnen worden in de steunzone die getekend is op de onderstaande grafiek.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bespreken we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in MUSK? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel