PremiumCrypto-analyse FLUX: Koers stijgt 86% na nieuws vanuit Binance

FLUX is vandaag met maar liefst 86% gestegen. Hieronder zoeken we naar mogelijke fundamentele oorzaken van de stijgen. Zo kan jij een weloverwogen beslissing maken om FLUX te kopen of verkopen!

Bitcoin (BTC) heeft ondertussen gelukkig een kleine bounce gemaakt waardoor coin minder dan 1% in de min staat over de afgelopen 24 uur. Gaan we snel weer een retest zien van de $50.000? Een coin die het aanzienlijk beter heeft gedaan vandaag dan bitcoin is Flux (FLUX). De cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 86%. Over de afgelopen zeven dagen ging het ook goed. In die periode steeg FLUX met ongeveer 34%. Door de stijging staat de coin op de 145e plek op basis van marktwaarde. Het volume is over de afgelopen 24 uur met ongeveer 2000% gestegen.

Wat is Flux?

Flux biedt een schaalbare gedecentraliseerde cloud infrastructuur. Ontwikkelaars kunnen via dit platform hun applicaties gemakkelijk ontwikkelen, beheren en uitgeven via meerdere servers tegelijk. 

Het Flux ecosysteem is een operational suite, een toolset waarbij apps die in de cloud infrastructuur worden uitgevoerd kunnen worden gecontroleerd, gedebugd en getraceerd worden, van gedecentraliseerde computerdiensten en blockchain-as-a-service-oplossingen. 

Waarom stijgt FLUX in waarde?

De reden van de stijging zou mogelijk gelinkt kunnen zijn aan de aankondiging van Binance waarin staat de FLUX gelist zal worden op de exchange. Binance is (een van) de grootst exchange van de wereld. 

Deze listing zal voor veel volume kunnen zorgen. Gebruikers die alleen handelen bij Binance krijgen nu ook toegang tot de coin. Dit kan voor veel exposure zorgen. Flux heeft dit ook op Twitter gepost.

Daar blijft het echter niet bij. Er zijn nog een aantal andere listings. FLUX is nu ook gelist op MEXC Global zoals te zien is in deze tweet. Daarnaast is FLUX nu ook verhandelbaar op Mandala Exchange blijkt uit deze tweet

Tot slot, ja er is nog een vierde, biedt MEXC Global ook FLUX futures handel met een extra prijzenpot zoals blijkt uit deze tweet. Genoeg gebeurd in FLUX land dus!

Technische analyse

FLUX is door de stijging van vandaag uit het flag patroon gebroken. Een vlag patroon is een bullish patroon en is volgens de theorie compleet als deze de weg naar boven hervat. De verschillende listings konden het nieuws zijn dat nodig van voor de coin om de weg naar boven te hervatten. 

De bovenkant van het kanaal zou echter nog getest kunnen worden. Het is nog niet zeker of de koers ook nog boven dit neerwaartse kanaal blijft, of dat de coin vandaag al weer terugschiet. Toch zal het nieuwe volume wat de coin in stroomt door de handelaren van de nieuwe exchanges mogelijk de koers omhoog blijven duwen. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of de listings verdere impact gaan hebben op de prijs is nog maar afwachten. Wil je in de tussentijd gezellig kletsen met andere crypto-enthousiastelingen? Neem dan een kijkje in ons Discord kanaal voor leden. Hier kom je gemakkelijk in contact met andere gelijkgestemde en kan je je vragen kwijt bij een van onze analisten.

Laatste Nieuws

Volgende artikel