PremiumCrypto-analyse GTC: koers stijgt 75%, wat kunnen we meer verwachten?

De koers van gitcoin (GTC) is in de afgelopen zeven dagen met maar liefst 75% gestegen. Hieronder kijken we naar een eventuele reden waarom deze cryptocurrency zo in waarde is gestegen en analyseren we de GTC koers. Met deze informatie kan men een goede doordachte beslissing maken om GTC te kopen of te verkopen.

Een van de top stijgers van de dag is gitcoin (GTC). Deze crypto wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 34,5% te stijgen. In de afgelopen zeven dagen presteerde de koers nog beter. De crypto wist in deze periode een rendement van ongeveer 75% te halen; een geweldig resultaat. Door de stijging staat de coin volgens CoinGecko op de 283e plaats van grootste crypto op basis van de marktwaarde.

Wat is Gitcoin?

Gitcoin probeert met zijn platform een community te maken van makers, ontwikkelaars en protocollen. Deze groepen gaan samenwerken aan het ontwikkelen van de toekomst van een open internet. Gitcoin wil dus verschillende groepen mensen samen krijgen die hun steentje willen bijdragen aan het maken van een nieuw infrastructuur voor Web3, een erg populaire sector op het moment. Zij krijgen via Gitcoin toegang tot verschillende tools, technologieën en netwerken zodat zij kunnen sleuten in een open-source omgeving.

Waarom stijgt GTC in waarde?

Er zijn helaas geen duidelijke directe katalysatoren waarom deze coin stijgt. Toch is er een aankondiging gedaan die deel uit zou kunnen maken van de stijging. In die aankondiging wordt aangegeven dat Gitcoin betrokken is bij het Web 3 Collective. 

Dit is voor het project een leuke ontwikkeling aangezien dit eigenlijk precies is waar de coin en het project achter de coin voor staan. Dit zorgt er weer voor dat er een community wordt gemaakt van Web3 enthousiastelingen en Web3 projecten. Mocht dit collectief een succes worden, kunnen ze grote stappen maken binnen de sector!

Technische analyse

De koers van GTC beweegt zich al vanaf juli via een opwaartse steunlijn. Deze lijn is aardig sterk aangezien er al meerdere keren op is getest. De koers wist na een bounce op deze lijn hard te stijgen de afgelopen dagen. Zoals eerder besproken, steeg de koers in zeven dagen met ongeveer 75%. GTC lijkt zijn all-time high (ATH) op te zoeken. Mocht het project zulke vooruitgangen blijven boeken, zouden we dit niveau al snel kunnen zien!

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor premium members hebben we het vaak over het crypto nieuws en zullen we verdere updates omtrent het project met jullie delen. Hier zullen ook aanvullende technische analyses gedeeld worden over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Wil jij een positie opbouwen in GTC? Neem dan een kijkje in  het Discord kanaal en neem contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

© Coverimage door Shutterstock

Laatste Nieuws

Volgende artikel