PremiumCrypto-analyse SYS: Na groot nieuws 10% in de plus

SYS is vandaag met maarliefst 10% gestegen. In dit artikel nemen we een kijkje naar recente ontwikkelingen rondom de coin en zoeken we uit waarom de waarde van de coin gestegen is. Zo kan jij een weloverwogen beslissing maken voor het kopen of verkopen van SYS!

Waar de markt nu rood kleurt door een rejection van bitcoin (BTC) rond de $50.000 moeten we het echt hebben van de fundamentele factoren van een coin. Hier zullen we zoeken naar coins met een leuk nieuwtje. Een daarvan is Syscoin (SYS). Deze coin is op het moment van schrijven met ongeveer 10% gestegen over de afgelopen 24 uur. Over de afgelopen zeven dagen staat de coin echter nog met 21% in de min. Hier kan vandaag echter nog verandering in komen. Door de stijging staat de coin op de 162e plek op basis van marktwaarde.

Wat is Syscoin?

Syscoin is een platform die een Layer-1 en Layer-2 oplossing biedt die is ontworpen om geavanceerde applicaties in eenzelfde netwerk te ondersteunen. Hierbij gebruiken ze de beste aspecten van Bitcoin en Ethereum (ETH) en combineren deze. 

Waarom stijgt SYS in waarde?

Een mogelijke reden dat de koers van SYS stijgt is een aankondiging die het project heeft gedaan op Twitter met een link naar een artikel op de website. In deze aankondiging gaf het project aan een plekje te hebben gekregen in Bloktopia. Doordat de Metaverse sector de laatste tijd erg populair is, is dit voor SYS ook goed nieuws. 

Bloktopia is een virtuele skyscraper in de metaverse die is ontworpen voor gebruikers om alles te leren over cryptocurrencies en de aparte sectoren binnen de markt. Syscoin krijgt haar eigen ruimte op een verdieping en zal het buren worden van partijen als Binance, Solana, Polygon en CoinMarketCap. Gebruikers kunnen in de flat rondlopen en leren over de verschillende partijen bij de daarvoor bestemde kantoorruimtes. Bloktopia biedt dus een speelse manier van leren over cryptocurrency.

Technische analyse

Het is duidelijk dat SYS de laatste tijd erg goed bezig is. In augustus is de opwaartse trend ingezet. Vanaf dat moment werden er enkel nog hogere bodems en hogere pieken gevormd. De stijging van vandaag heeft er weer voor gezorgd dat de bodem van de afgelopen dagen gezien kan worden als hogere bodem. Met deze stijging is de onderste regio van het kanaal is getest. Mocht SYS doorpakken zouden we de bovenkant van het kanaal weer kunnen zien. Mocht de koers toch dalen dan zal de onderste trendlijn op de proef worden gesteld. Het nieuws van de metaverse kan echter een klein steuntje in de rug zijn die SYS nodig had.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws over de metaverse nog verdere gevolgen gaat hebben voor de koers van de coin is afhankelijk van verschillende zaken. Denk hierbij aan wat bitcoin gaat doen, of het projectverloop zelf. Denk je er aan om een positie te nemen in SYS? In ons Discord kanaal voor leden worden projecten als deze besproken en zullen we je op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen op de markt. Ook kan je gemakkelijk in contact komen met andere crypto-enthousiastelingen! 

Laatste Nieuws

Volgende artikel