PremiumCrypto-analyse XCAD: Vandaag een grote aankondiging, stijgt met 10%

XCAD is vandaag met maar liefst 10% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijke redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen. Tevens analyseren we de XCAD grafiek zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om de coin te kopen of verkopen.

De dip lijkt nog niet voorbij. Waar de grootste coins op basis van marktwaarde weer de rode cijfers opzoeken, gaat XCAD Network (XCAD) toch liever de hoogte in. De coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 10%. In de afgelopen zeven dagen ging het ook goed. In deze periode steeg de cryptocurrency met ongeveer 4%. De coin staat door de stijging volgens CoinGecko op de 417e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is XCAD Network?

XCAD Network is een platform waarbij online YouTube content creators (ofwel online entertainers) een eigen token kunnen maken. Kijkers kunnen door middel van deze token worden beloond voor bijvoorbeeld hun loyaliteit of omdat ze een prijsvraag gewonnen hebben. Met deze token kunnen kijkers bijvoorbeeld bepaalde beslissingen maken voor de YouTuber rechtstreeks via een plug-in. Het project heeft al een aantal samenwerkingen met grote namen zoals KSI, Mr. Beast, W2S en Ali-A. 

Waarom stijgt XCAD in waarde?

De mogelijke reden dat de coin in waarde stijgt zou deze tweet kunnen zijn. Hierin geven ze aan dat er morgen (dus vandaag) een hele grote aankondiging komt. Dit is dus een aankondiging van de echte aankondiging. Het kan dat handelaren in anticipatie van dit nieuws de coin aangeschaft hebben in de hoop op een sterke aankondiging. 

Het team liet echter al iets doorschemeren, de aankondiging zou niet om een nieuwe content creator gaan. Het heeft daarnaast ook geholpen dat Zilliqa (ZIL), een erg populaire en grotere coin, hier ook over heeft getweet. Zo hebben de bijna 370.000 volgers van ZIL de tweet ook gezien. 

Technische analyse

 XCAD is vanaf augustus erg hard omhoog aan het bewegen. De rally zorgde voor een hele steile opwaartse trend. Helaas begon deze wat af te zwakken vanaf november. Toch ziet het technische plaatje er nog prima uit. Zolang we binnen deze (iets wat zwakkere) opwaarts trendkanaal blijven stijgen is de coin bullish.

Misschien zorgt het nieuws van vandaag ervoor dat de coin de bovenkant van het kanaal opzoekt. Mocht het nieuws toch tegenvallen bestaat de kans dat de koers naar beneden uitbreekt. De onderstaande groene lijnen zullen in dat geval getest worden. Het gaat interessant zijn om te zien wat de aankondiging gaat zijn!

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Wat de aankondiging gaat zijn en of dit nog verdere invloed gaat hebben op de koers is natuurlijk nog onduidelijk. Overweeg jij een positie te nemen in XCAD? In het Discord kanaal voor leden bespreken we dit soort nieuws en delen we verschillende updates. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel