PremiumCrypto crash creëert nieuwe kansen, zeggen experts

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van Cosmos (ATOM) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Cosmos (ATOM) koers

De recente marktcorrectie is niet aan ATOM voorbijgegaan. De analisten van Crypto Insiders zeggen dat er nog geen reden tot paniek is, omdat de koers slechts terugveerde naar de groene koopzone die de analisten al eerder hadden getekend. Zij deelden desondanks wel een nieuwe analyse in de Premium omgeving, waarin zij het volgende aangaven:

“Hoewel de recente beweging van ATOM ons wat schrik heeft bezorgd, is er geen reden tot paniek. De koers van ATOM zocht slechts weer de support op in de groene koopzone, wat bevestigt dat we voorlopig nog een bullish perspectief behouden.

Maar we moeten goed op blijven letten gezien de scherpe neerwaartse prijsactie die we op de markt zien. Dit verhoogt het risico en onderstreept de noodzaak van een goede risico-rendementsverhouding.

Daarom hebben we een strakke stoploss gezet op $8,40. Mocht de koers hieronder komen, dan gaan de alarmbellen rinkelen. Dan zijn we wat meer bearish dan we in eerste instantie dachten en moeten we een nieuwe analyse maken. Voor nu is dat nog niet het geval, maar we houden het wel in ons achterhoofd. Over enkele dagen delen we een nieuwe analyse in de Premium groep”

Deze analyse is op 7 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post