PremiumCrypto expert: explosieve koersstijging op komst

In dit artikel delen we een technische analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ATOM koers

De koers van cosmos ligt nog steeds op schema van de analisten van Crypto Insiders. Dat kan betekenen dat de ATOM koers binnenkort in de groene zone aankomst, leggen de analisten als volgt uit:

“We zijn momenteel nog bezig met het vormen van de laatste neerwaartse wave. We verwachten dat de koers hiermee de groene instapzone zal betreden, aangezien we een ‘ending diagonal’ wavepatroon waarnemen. Dit patroon duidt op het einde van een trend en lijkt op een ‘descending wedge’ patroon. 

Opmerkelijk genoeg biedt de S1 maandelijkse pivot nog steeds sterke ondersteuning. We zouden echter graag zien dat deze kortstondig wordt doorbroken. Het is echter belangrijk dat de koers niet te ver wegzakt, daarom hebben we een stoploss geplaatst op $8,40. Als de koers hieronder zakt zullen we on positie verlaten, aangezien we dan een bearish vooruitzicht hebben in plaats van een bullish vooruitzicht. 

We zullen dit patroon nauwlettend in de gaten houden in onze Premium omgeving. Mocht er iets veranderen, dan zullen onze leden in deze omgeving als eerste op de hoogte worden gebracht.”

Deze analyse is op 17 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

Hier kun je de bewegingen van succesvolle traders kopiëren. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Via deze link kom je in aanmerking voor diverse acties en aanbiedingen.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post