PremiumCrypto experts: Ethereum killer NEAR klaar voor lancering

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van near protocol (NEAR) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

NEAR is fors aan het dalen, maar bevindt zich nog in de groene zone die werd getekend door de analisten van Crypto Insiders. De analyse van deze ethereum (ETH) concurrent is daarom niet ongeldig, maar voorzichtigheid is wel op zijn plaats. Toch lijkt er hoop te zijn op een sterke stijging:

“Hoewel de daling van NEAR even schrikken was, lijkt de groene box zijn taak als support nog steeds goed uit te voeren. Op dit moment zien we geen noodzaak om onze huidige grafiek aan te passen. 

We hebben de verwachting dat de groene S1 maandelijkse pivotlijn mogelijk nog als een sterke steunlijn kan dienen. Het is belangrijk dat we de witte maandelijkse pivotlijn goed in de gaten houden, dit wordt ons eerste target. 

Mocht de koers door deze lijn heen breken, dan zou dat een uiterst sterk teken zijn. Hierdoor verwachten wij een bullish 12345 Elliott Wave patroon te zien.”

Als altijd, zullen onze analisten de komende dagen nauwlettend de koers van NEAR blijven volgen. Eventuele veranderingen in de situatie zullen als eerst worden gedeeld in de Premium omgeving.

Deze analyse is op 2 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

De crypto-markt is volatiel en verandert voortdurend. Daarom maken onze analisten gebruik van Bybit om te profiteren van zowel stijgende als dalende koersen. Bovendien kun je via Bybit succesvolle handelaren volgen en van hun strategieën leren. Door je via deze link aan te melden, kun je profiteren van leuke prijzen en aanbiedingen, terwijl je tegelijkertijd ons platform steunt. Na een eerste storting van $100 ontvang je bijvoorbeeld al een cadeau van $20!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post