PremiumCrypto experts: even geduld, deze koers kan vanaf dit punt 80% omhoog

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks meer dan 20 nieuwe technische analyses van een groot aantal cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van cosmos (ATOM) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ATOM koers

In tegenstelling tot veel andere crypto, was cosmos al medio december begonnen met stijgen. De onderstaande analyse werd met Premium leden kort voor het weekend gedeeld en hierin is te zien dat de piek rond $13 werd verwacht.

Dat bleek een dag later ook het geval te zijn en ATOM is sindsdien gedaald naar $12,35. De analisten verwachten dat de koers nog iets verder zal corrigeren, maar daarna volgt mogelijk een harde stijging, leggen zij uit:

“Voor de lange termijn hebben wij ATOM een ‘turning up’ label gegeven, wat betekent dat wij verwachten dat de koers een flinke stijging zal laten zien. De koers lijkt de eerste wave van een 12345 Elliott Wave patroon te voltooien.

Dit betekent dat we een correctieve wave 2 omlaag zullen krijgen die mogelijk uit zal komen tussen de 50% en 61,8% Fibonacci, ofwel een koers tussen $9,95 en $10,41, de groene zone op de grafiek. Vanaf hier zien wij nieuwe kansen ontstaan.

Na deze tweede wave verwachten wij namelijk een derde wave omhoog die naar verwachting uitkomt boven de 161,8% Fibonacci en dat zou minimaal rond $18 kunnen zijn, ofwel een stijging van maar liefst 80%. Hoe deze stijging er precies uit zal komen te zien, zullen we zo snel mogelijk delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 13 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel