PremiumCrypto experts zien nieuwe kans: deze koers kan nu hard stijgen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we twee recente analyses van cosmos (ATOM) uit onze Premium omgeving waarbij op korte termijn een koersstijging wordt verwacht. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ATOM koers

Cosmos kon sinds het nieuwe jaar flink stijgen, maar begon in het weekend af te koelen. De ATOM koers is in de afgelopen dagen met zo’n 12% gedaald vanaf de piek van $13.3 naar de huidige prijs van $11,74.

ATOM komt daarmee in de groene zone terecht waar mogelijke nieuwe kansen ontstaan volgens de analisten van Crypto Insiders. Dat legden zij onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Uit onze analyse blijkt dat ATOM de vierde wave van een Elliott Wave patroon heeft voltooid en zich op dit moment bevindt in de laatste en vijfde wave. Op basis van de 4 uur grafiek, lijkt het erop dat een bullish trend wordt verwacht. 

De koers is in de groene koopzone tussen de $11,62 en $11,95 gekomen en kan vanuit hier, naar onze verwachting, hard stijgen. We verwachten eerst een stijging naar de zone tussen de $14 en $14,71. 

Daarna volgt mogelijk een korte correctie, maar op de lange termijn blijft ATOM er bullish uitzien. Hoe deze correctie uit zal pakken, zullen wij tegen die tijd delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 18 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel