PremiumCrypto handelaren let op: hier ligt het keerpunt

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van Quant (QNT) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Quant (QNT) koers

Sinds de laatste update voor de QNT koers is er veel gebeurd. Daarom hebben de analisten van Crypto Insiders snel weer een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“QNT deed precies wat we verwachtten – een kortstondige duik richting de blauwe zone. Daar vond het tot twee keer toe steun, een veelbelovend teken voor de QNT bulls onder ons. Wat deze blauwe zone zo krachtig maakt, zijn de verschillende indicatoren die er samenkomen. Dankzij deze duidelijke prijsactie hebben we nu een beter beeld hoe de koers verder kan ontvouwen. 

We zien een ABC Elliott Wave patroon op de grafiek en verwachten dat de ‘C-wave’ in de rode zone uitkomt. Die zone, die tussen de $130,70 en $141,70 ligt, zou het volgende keerpunt voor QNT kunnen zijn. Maar let op, we gaan niet zomaar op deze stijging springen. Onze risico-rendementsverhouding zou er niet blij mee zijn. In plaats daarvan kijken we uit naar die rode zone om misschien een shortpositie te openen. 

Voor nu blijven we dus bullish over QNT. Wanneer het tijd wordt om bearish te worden, zullen we dit direct laten weten in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 8 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Onze ervaren analisten volgen de markt nauwgezet en voeren transacties uit op basis van hun grondige analyses. Met een gratis Bybit-account kun je deze analisten gratis volgen en hun transacties automatisch kopiëren, waardoor je van hun expertise kunt profiteren zonder constant de markt te hoeven monitoren. Via deze link kun je gratis registreren en ontvang je $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post