PremiumCrypto handelaren op scherp: let op dit signaal

In dit artikel delen we een recente analyse van Cosmos (ATOM) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ATOM koers

ATOM stuitert de afgelopen dagen van een belangrijk steunniveau af. Hoewel dit doorgaans duidt op koerskracht, verwachten de analisten toch eerst nog een kleine verdere daling, maar daarna kan ATOM weer omhoog. Dit bespreken de analisten als volgt in hun meest recente analyse:

“Het lijkt er sterk op dat ATOM zich momenteel in de laatste neerwaartse fase bevindt, waarmee de weg wordt vrijgemaakt naar onze groene koopzone tussen $9,32 en $10,01. Deze zone markeert naar verwachting het einde van de tweede wave van het 12345 Elliott Wave patroon en biedt mogelijk een nieuw instapmoment. 

Vanuit de groene zone verwachten we een krachtige stijging, aangezien dit het startpunt is van de derde wave in het patroon. Dit kan de koers van ATOM naar $17 brengen, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 70%. Om ons risico te beheersen, hanteren we een strikte stoploss op $8,40. Als de koers hier doorheen zakt, vrezen we verdere daling en zullen we geen positie in ATOM behouden. 

We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen en zullen binnen enkele dagen een nieuwe update delen. Houd de Premium omgeving in de gaten voor verdere updates over de analyse van ATOM.”

Deze analyse is op 14 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.
Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post