PremiumCrypto handelaren opgelet: hier eindigt de dalende trend

In dit artikel presenteren we een gedetailleerde analyse van chainlink (LINK), rechtstreeks vanuit onze vertrouwde Premium omgeving voor leden. Heb je geen LINK? Dan is het jouw geluksdag! Onze analisten delen namelijk hun handelsplan, waar jij ook je voordeel uit kunt halen. Elke week onderzoeken deze vakmensen meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen ze hun persoonlijke handelsstrategieën, wat door meer dan 1.000 leden dagelijks wordt gewaardeerd.

Chainlink werkt als een tolk voor smart contracts op de blockchain. Het helpt deze contracten om veilig te ‘praten’ met externe informatiebronnen, zoals databanken of betaalsystemen. Zo kunnen deze smart contracts informatie van buiten de blockchain gebruiken.

Houd er rekening mee dat dit géén financieel advies is, maar een weergave van de handelsstrategieën en inzichten van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor chainlink (LINK)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat LINK binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“LINK volgt een interessant pad. We anticiperen op een daling tot de grijze zone rond $5,36. Dit lijkt de plek waar de eerste wave, wave A, van een ABC Elliott Wave patroon zijn voltooiing zal vinden.

Wat volgt is een anticipatie op een opwaartse omkeer in de vorm van de zogenaamde wave B. Het exacte hoogtepunt van deze opwaartse wave is vooralsnog niet met zekerheid vast te stellen, maar dat is voor ons van ondergeschikt belang. Onze echte interesse wordt namelijk pas gewekt zodra we dichterbij de groene koopzone rond de $4,28 komen. Hier liggen de kansen die we scherp in het vizier houden.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 8 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Laatste Nieuws

Next Post