PremiumCrypto handelaren zien bodem, einde is in zicht

In dit artikel delen we een technische analyse van cosmos (ATOM) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Cosmos (ATOM) koers

De koers van cosmos gedraagt zich vooralsnog volgens de voorspelling van de analisten van Crypto Insiders. Dat betekent dat ATOM binnenkort uit kan komen in de groene instapzone, leggen de analisten als volgt uit:

“We zien dat ATOM zich keurig houdt aan de gevormde falling wedge op de grafiek. Dit geeft ons vertrouwen in onze eerdere voorspelling. Bovendien herkennen we een ABC Elliott Wave patroon, waardoor we een redelijke inschatting kunnen maken van waar de laatste wave terecht zal komen en mogelijk de bodem ligt.

Onze verwachting is dat de koers zal uitkomen in de groene instapzone, tussen $9,2 en $10. Hoewel de koers momenteel steun lijkt te vinden op de wekelijkse S1, zijn we toch van mening dat dit niveau uiteindelijk doorbroken zal worden om de groene koopzone te bereiken. We willen echter niet dat ATOM onder de low van eind vorig jaar duikt, dat zou een bearish signaal zijn.

We houden de voortgang nauwlettend in de gaten en zullen binnen enkele dagen in onze Premium omgeving een nieuwe analyse van ATOM delen.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Bij Bybit draait alles om het makkelijker maken van handelen: kopieer eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Als nieuwe gebruiker hebben we een speciale aanbieding voor je. Registreer gratis via onze link en ontvang $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Next Post