PremiumCrypto koersvoorspelling: Al 24% winst op deze trade

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam NEAR Protocol (NEAR) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier worden onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder gedeeld met onze leden.

Wat is NEAR Protocol (NEAR)?

NEAR Protocol is een project dat door haar community wordt gestuurd en zich focust op cloud computing. Hiermee willen zij problemen oplossen die concurrerende blockchains hebben, zoals lage transactiesnelheid of slechte doorvoer en interoperabiliteit. Met hun infrastructuur willen ze ook voorliggers zijn in de race naar Web3 en willen ze zichzelf onderscheiden van de rest door speciale functionaliteiten voor ontwikkelaars te bieden.

Laatste NEAR Protocol nieuws

Near Protocol is goed bezig de afgelopen periode. Zo zijn ze samenwerking aangegaan met BitGo, een grote asset custodian. BitGo zal haar service gaan aanbieden op het NEAR platform waardoor instituties veilig hun coins kunnen bewaren. Daarnaast kunnen nu ook BitGo gebruikers NEAR tokens staken om extra rendement te verdienen. Ook heeft NEAR een samenwerking met SailGP, een internationale zeilwedstrijd. Met deze samenwerking gaan zij ervoor zorgen dat sport meer op de blockchain zal integreren. NEAR is in ieder geval goed bezig.

Wat zijn de verwachtingen voor NEAR Protocol (NEAR)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Dit maakt het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren.

Technische analyse NEAR koers

Onlangs is er in de Discord community door de analisten van Crypto Insiders een technische analyse van NEAR gedeeld. Hierin is een inkoopzone getekend die later perfect geraakt is. Op dit moment verwachten de analisten nog een koersstijging. De koers is al met ongeveer 24% gestegen sinds de instapzone.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande NEAR analyse is op 15 juli 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

NEAR kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel