PremiumCrypto markt wankelt maar analisten zien nieuwe kansen

In dit artikel delen we een technische analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse AAVE koers

De koers van aave zit al sinds februari in een behoorlijke neerwaartse trend, maar het einde lijkt in zicht waardoor nieuwe kansen ontstaan. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“AAVE is, zoals verwacht, sterk gedaald vanaf de blauwe weerstandzone. We hadden verwacht dat deze daling in een zeven-swing low zou gaan, maar het lijkt een drie-swing low te worden. 

De koers zit momenteel in de laatste C wave van een ABC Elliott Wave structuur en daarom hebben we onze groene instapzone vastgesteld tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus. Dit komt overeen met een koers tussen de $55 en $58. 

Persoonlijk zien wij graag dat aave in deze groene uitzone komt, omdat het wellicht ons een nieuw instapmoment biedt. In de Premium omgeving blijven we de koers nauwlettend volgen en zodra de koers de groene zone bereikt, zullen we direct een nieuwe analyse delen.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer succesvolle handelaren via Bybit

Onze analisten maken gebruik van Bybit, een toegankelijk en veelzijdig crypto-handelsplatform. Bybit is ideaal voor beginners dankzij de gebruiksvriendelijke app en de unieke functie waarmee je de transacties van succesvolle handelaren kunt kopiëren. Zo kun je automatisch crypto kopen en verkopen wanneer zij dat doen. Registreer je gratis via onze link en ontvang $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post