PremiumCrypto parels van de dag: RSR en FTM presteren beter dan bitcoin (tip)

Bitcoin (BTC) ziet vandaag een kleine opleving, precies zoals de analisten van Crypto Insiders hadden voorspeld. Desondanks zien de analisten over de lange termijn nog een flinke daling voor de bitcoin koers. In de Discord omgeving voor Premium leden staat alweer een nieuwe update voor de BTC analyse klaar.

In dit artikel delen analyses uit de premium omgeving van twee andere cryptocurrencies die over de afgelopen week harder zijn gestegen dan bitcoin. Het gaat dan om Reserved Rights (RSR) en Fantom (FTM). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Reserved Rights koers kon hard stijgen

Reserved rights is in de afgelopen 24 enorm hard gestegen. De RSR koers staat maar liefst 12,5% in de plus vandaag en test momenteel weer de piek rond $0,71. RSR staat zelfs 17% in de plus ten opzichte van zeven dagen geleden.

De Crypto Insiders analisten zagen deze stijging al aankomen en deelden op 28 oktober de onderstaande analyse met Premium leden. Hier gaven zij aan dat RSR de A en B waves van een ABC Ellott Wave patroon heeft afgerond. Dat betekent dat een C wave zou volgen richting de 100% en 123,6% Fibonacci, ofwel $0,00678 en $0,00698. 

Door de stijging van vandaag hebben heeft de koers al deze zone bereikt en is het ABC patroon mogelijk afgerond. Dat zou kunnen betekenen dat nu echter een flinke correctie volgt. In de premium omgeving wordt deze RSR analyse up-to-date gehouden.

Bovenstaande RSR analyse is op 28 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Fantom kan stijging doorzetten

Ook fantom presteert vandaag sterker dan bitcoin. FTM steeg vandaag namelijk met ongeveer 17% en tikte bijna $0,29 aan. Ondanks dat FTM momenteel zakt naar $0,272, staat de koers alsnog 26% in de plus ten opzichte van een week geleden.

Ook deze stijging werd door Crypto Insiders al verwacht in de onderstaande analyse van gisteren. De koers zit namelijk in de derde wave van een 12345 Elliot Wave patroon en is meestal een snelle explosieve wave zoals we vandaag zagen. Toch denken de analisten dat de stijging voor FTM nog niet voorbij is. Het lijkt erop dat de crypto nog meer brandstof in de tank heeft.

Bovenstaande FTM analyse is op 3 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Reserved Rights of Fantom kopen of verkopen?

Overweeg jij RSR of FTM te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel