PremiumDeze crypto steeg al 25% sinds onze laatste update

In dit artikel delen we een technische analyse van litecoin (LTC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse LTC koers

Litecoin heeft onlangs een indrukwekkende stijging doorgemaakt en volgt daarmee precies het verwachte pad van de analisten van Crypto Insiders. Deze stijging kan binnenkort voortzetten, maar mogelijk zien we eerst een kleine correctie, legden de analisten onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“In een eerdere analyse hadden we aangegeven dat LTC de groene instapzone had bereikt en wij een sterke stijging vanaf hier verwachten. We zien inmiddels dat LTC inderdaad het verwachte patroon heeft gevolgd en is de koers al ongeveer met 25% gestegen sinds de koopzone

Op dit moment zien we een 12345 Elliott Wave patroon in deze opwaartse beweging. We bevinden ons momenteel in de vorming en afronding van de eerste wave, wat tevens betekent dat we op korte termijn een correctie verwachten om de tweede wave te voltooien. 

Ondanks deze correctie, kiezen wij ervoor om onze positie vast te houden en niet in te spelen op deze daling. Dit komt doordat de risico-rendementsverhouding voor een dergelijke zet te laag is. Binnen enkele dagen zullen we de situatie van LTC opnieuw evalueren en onze bevindingen delen in onze Premium omgeving.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer succesvolle handelaren via Bybit

Onze analisten maken gebruik van Bybit, een toegankelijk en veelzijdig crypto-handelsplatform. Bybit is ideaal voor beginners dankzij de gebruiksvriendelijke app en de unieke functie waarmee je de transacties van succesvolle handelaren kunt kopiëren. Zo kun je automatisch crypto kopen en verkopen wanneer zij dat doen. Registreer je gratis via onze link en ontvang $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post