PremiumDeze populaire crypto maakt zich klaar voor een stijging van 100%

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van Polkadot (DOT) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Polkadot (DOT) koers

Polkadot kreeg, net als de meeste andere munten, een flinke klap deze week. Desondanks zijn de analisten van Crypto Insiders niet erg bezorgd, zij hielden namelijk al rekening met een daling naar de groene zone. Dat is te zien in de onderstaande analyse die afgelopen week al met Premium leden werd gedeeld:

“Hoewel we voor DOT op de lange termijn nog steeds bullish zijn, lijkt het erop dat we op de korte termijn een verdere daling richting de groene koopzone kunnen verwachten. DOT heeft de afgelopen dagen wat zwakte getoond, wat ons versterkt in deze verwachting.

Het is precies om deze reden dat we ons graag aan de groene koopzone houden en niet door FOMO op hogere niveaus instappen. We verwachten dat DOT zal uitkomen in de zone tussen $4,79 en $4,89. Daarna kan DOT mogelijk richting $10,8 gaan, wat een stijging van meer dan 100% zou zijn.

Houd er rekening mee dat dit niet in een rechte lijn zal gebeuren. Het is belangrijk dat DOT op de middellange termijn de $5,77 breekt waar de R1 en het 200-dagen moving average zitten. We houden echter een duidelijke invalidatiegrens aan voor deze grafiek. Als de prijs onder de $4,21 zakt, is deze analyse niet meer geldig en zullen we opnieuw moeten kijken.”

Deze analyse is op 2 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post