PremiumEen lichtpuntje in een schijnbaar dode crypto markt

In dit artikel delen we een technische analyse van ethereum classic (ETC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ETC koers

De koers van ethereum classic  heeft perfect de koopzone bereikt en heeft deze zone ook opmerkelijk goed gerespecteerd. In hun meest recente analyse voor ETC delen de analisten van Crypto Insiders het volgende:

“We zien dat de ETC koers zoals verwacht steun heeft gevonden in de groene box en daar consolideert. Hierbij heeft de maandelijkse pivot S1 als steun gefungeerd, terwijl het vorige maandelijkse niveau als weerstand heeft gediend. Deze twee indicatoren vormen een trendkanaal waarbinnen de koers zich beweegt. 

Het is mogelijk dat de koers nog kort onder de groene zone duikt om de steun daadwerkelijk te testen. We verwachten daarna dat ETC zal stijggen middels een 5-wave patroon en dat de koers op de middellange termijn ten minste boven de $25 kan uitkomen. 

Het is belangrijk om op te merken dat deze stijging mogelijk nog even op zich laat wachten, gezien de marktomstandigheden. In de tussentijd zullen we alle leden in onze Premium omgeving op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van deze koers. Daar kunnen de leden ook vragen stellen en hun eigen inzichten delen.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle handelaren via Bybit

Bij Bybit draait alles om het makkelijker maken van handelen: kopieer eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Als nieuwe gebruiker hebben we een speciale aanbieding voor je. Registreer gratis via onze link en ontvang $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post