PremiumErvaren crypto handelaren zien kans: ‘vanaf dit punt stappen wij in’

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van the sandbox (SAND) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse SAND koers

De koers van sandbox heeft de afgelopen weken vooral zijwaartse prijsactie laten zien. Desalniettemin geven de analisten van Crypto Insiders aan dat mogelijk een gunstig instapmoment eraan komt. In een nieuwe analyse van de SAND koers melden zij het volgende hierover:

“Na een sterke stijging lijkt SAND nu een lange zijwaartse periode te zijn ingegaan. We zien hier een 12345 Elliott Wave, waarbij de sterke stijging de eerste wave is en we ons nu in een flat wave twee bevinden. 

We verwachten dat de koers nog verder kan dalen om een WXY-patroon af te ronden en dat deze tussen de 61,8% en 100% Fibonacci uitkomt, wat overeenkomt met een koers tussen de $0,60 en $0,68. Wij verwachten na deze daling een flinke stijging en overwegen daarom om vanaf dit punt in te stappen.

Zodra de koers deze zone nadert, kunnen wij een beter beeld schetsen van de verwachte stijging. Dit zullen we vervolgens direct delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 16 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post