PremiumEthereum analisten kijken nu naar SAND: koers snel kan omslaan

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel deelt de analist die de lokale piek van ethereum (ETH) zag aankomen een recente analyse van the sandbox (SAND) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse SAND koers

De analisten van Crypto Insiders hebben sinds de vorige SAND analyse een betere kijk op het verloop van de cryptocurrency. Hierdoor hebben zij het patroon waarin SAND beweegt verder uit kunnen werken. De analisten deelden onlangs het volgende hierover:

“Het valt nu op dat de koers in een 12345 Elliott Wave patroon beweegt als innerwave 5 voor hetzelfde grotere patroon. Door dit patroon kunnen we stellen dat er een bodem gezocht wordt door handelaren.

Doorgaans zien we aan het eind van een trend namelijk minder kracht en een afzwakkende koers met pieken en bodems die steeds verder uit elkaar liggen. Dit zorgt ervoor dat we een falling wedge patroon krijgen.”

Na het afronden van dit patroon zou de koers dus mogelijk weer omhoog kunnen. Zodra de analisten hierover een beter beeld kunnen geven, zullen zij direct een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving. Hulp nodig met het lezen van onderstaande analyse? Lees gerust even verder.

Deze analyse is 27 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep

Winst maken in de onzekere crypto markt

Dalende crypto-markten maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch ontstaan in een dalende markt ook genoeg kansen om winstgevend te zijn. Dit kun je doen door een  zogeheten “short-positie” in te nemen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto verder gaat dalen. Dit is mogelijk op handelsplatformen zoals Bybit.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders leggen ervaren handelaren en analisten uit hoe je kunt profiteren van stijgende, maar ook dalende koersen, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel