PremiumEthereum bullish: sterke opwaartse trend in zicht

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

Ethereum blijkt toch vrij eigenwijs te zijn, en vond al eerder support dan verwacht. Dat betekent dat de ETH koers mogelijk ook eerder zal uitbreken, melden de analisten van Crypto Insiders. Dat legden ze onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“ETH vertoont een extreem bullish patroon, maar heeft helaas net niet de door ons getekende koopzone bereikt. We zien dat de koers stevig steun vond op andere belangrijke niveaus, waaronder de maandelijkse previous levels en de 50% Fibonacci retracement. 

Hoewel we aanvankelijk hadden verwacht dat de koers deze niveaus zou doorbreken om naar de groene zone te gaan, ziet dat er inmiddels minder zeker uit. De corrigerende cycle die in april was gestart lijkt af te ronden. Mits de macro-economische omstandigheden niet verslechteren, verwachten wij een opwaartse beweging voor de koers. 

Wij vinden het echter niet verstanding om uit FOMO hier in te stappen, het risico-rendementsverhouding is niet gunstig. In de toekomst zullen we op zoek gaan naar een nieuw instapmoment. Binnen enkele dagen zullen we in de Premium omgeving opnieuw de koers bekijken.”

Deze analyse is op 28 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post