PremiumEthereum classic koers maakt doorbraak: Kans op flinke stijging

De koers van ethereum classic heeft sinds de vorige analyse een belangrijke trendlijn doorbroken. Dit is volgens de analisten van Crypto Insiders een bullish teken voor de ETC koers.

Mocht je de eerste groene zone hebben gemist, dan volgt wellicht snel een nieuwe kans, leggen de analisten uit in een nieuwe analyse:

“Zoals we nu kunnen zien, is ETC bullish geworden nadat de koerse een belangrijke trendlijn doorbroken heeft. De koers maakt een bullish 12345 Elliott Wave patroon die als innerwave 1 lijkt te fungeren, wat erop duidt dat we in de beginfase van een flinke opwaartse beweging zitten. 

We zien daarom nieuwe kansen ontstaan tijdens de volgende correctie. We verwachten dat deze uitkomt tussen de 50% en 61,8% Fibonacci met met een prijs tussen $18,32 en $19,39. Hoe de stijging er vervolgens zal uit komen te zien, zullen we snel in een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 21 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel