PremiumEthereum extreem bullish, toch verwachten analisten eerst een daling

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De cryptomarkt ving een stevige klap deze week, maar ethereum hield relatief sterk stand. De analisten van Crypto Insiders zijn dan ook zeer positief over ETH, al verwachten ze eerst nog een korte daling voor de koers:

“De kracht van ethereum is onlangs opnieuw bevestigd. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten, heeft ETH tijdens de recente marktdaling geen nieuwe lokale dieptepunt gemaakt.  

Toch zijn er enkele belangrijke niveaus onder de huidige koers die onze aandacht trekken, omdat ETH deze punten mogelijk nog gaat testen. De kans lijkt groot dat de koers daarom nog tussen de $1550 en $1700 kan uitkomen. 

Dat zou mogelijk voor onszelf een nieuwe kans kunnen zijn om opnieuw in te stappen aangezien we vanaf hier weer een sterke stijging verwachten. In de Premium omgeving zullen we binnen enkele dagen een nieuwe ETH analyse delen.”

Deze analyse is op 7 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post