PremiumEthereum klaar voor take-off? Analisten voorspellen bullish trend

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De koers van ethereum ziet er al een tijdje goed uit en lijkt klaar te zijn om verder te stijgen. De analisten van Crypto Insiders legden dat onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Ethereum lijk te zijn begonnen aan de verwachte stijging. Helaas hebben we onze groene koopzone net gemist, en zullen we in de toekomst naar een nieuwe instapmoment opzoek moeten. 

Niettemin ziet ETH er bullish uit en is de koers uitgebroken boven het maandelijkse pivot point, wat betekent dat we verwachten dat de stijging door zal zetten. We verwachten zelfs dat ETH in de komende periode een van de topstijgers op de markt kan zijn, tenzij macro-economische ontwikkelingen weer roet in het eten gooien. 

Deze bullish trend wordt bevestigd als ETH uitbreekt boven de $2.017. Eerste targets die wij voor ogen hebben zijn dan $2.174 en $2.529. Dit zal echter ongeldig worden als ETH onder $1.877 breekt en vooral als de koers onder $1.758 uitkomt. 

Binnen enkele dagen zullen we de koers opnieuw bekijken en een nieuwe analyse voor ETH delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 2 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post