PremiumEthereum koers analist over Polygon ‘vanaf dit punt stijging verwacht’

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen wij een recente analyse van polygon (MATIC) uit de Premium omgeving van analisten die onlangs voor ethereum een harde daling voorspelden. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse MATIC koers

De analisten van Crypto Insiders volgen al een lange tijd de koers van MATIC strak op de voet. Dat lijkt eindelijk zijn vruchten af te werpen.

De analisten zijn namelijk zeer bullish over de middellange termijn van de MATIC koers. Desondanks volgt wellicht eerst een daling, legden de analisten onlangs als volgt uit:

“We zien dat verschillende grotere patronen in de afrondingsfase zitten op de MATIC grafiek, waaronder de tweede wave van een 12345 Elliott Wave patroon en de inner Z wave van een WXYXZ patroon. 

Deze Z wave komt volgens de theorie vaak uit tussen de 100% en 123,6% Fibonacci, ofwel in de groene zone tussen de $0,48 en $0,61. Dat zou nog een daling van 25 tot 40% kunnen zijn vanaf de huidige prijs van $0,8. 

Deze daling wordt naar onze verwachting veroorzaakt doordat de grotere coins, zoals bitcoin en ethereum, ook flink kunnen zakken. Na het afronden van deze waves in de groene zone, verwachten we een derde explosieve wave omhoog.”

Deze analyse is 2 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep. Zodra het duidelijk wordt wanneer de stijging begint, zullen de analisten direct een nieuwe analyse delen in de Premium omgeving.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Met een lidmaatschap krijg je toegang tot nog meer analyses, koersvideo’s, handelsplannen en direct contact met onze analisten. In onze premium groep kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie,  neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel