PremiumEthereum koers kan flink gaan stijgen

In dit artikel delen we een technische analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

De afgelopen tijd is de markt niet bijzonder interessant. De koersen vertonen weinig beweging en het handelsvolume neemt af. Investeerders zijn momenteel terughoudened door de onzekere macro-economische toestand en regelgeving in de VS. Desondanks zien we de koers van ethereum een interessant patroon maken. De analisten van Crypto Insiders bespreken dit als volgt in hun meest recente analyse:

“We zien dat de ETH koers afgelopen week bleef steken rond dezelfde prijs, en enkele belangrijke niveaus als het 50% Fibonacci-retracementniveau. Niettemin verwachten we nog een verdere daling die de koers naar de groene zone op de grafiek zal brengen, tussen de $1.550 en $1.700. 

In deze zone zullen we persoonlijk overwegen om opnieuw in te stappen en onze positie op te bouwen. Vanaf hier verwachten we namelijk dat ETH weer hard kan stijgen, al hoeft dat niet onmiddelijk te gebeuren. Tot die tijd zullen we de analyse up-to-date houden in onze Premium omgeving. Mocht er onverhoopt iets veranderen, dan zullen we dit direct communiceren. Als je vragen hebt over de analyse, kun je deze ook stellen in onze Premium omgeving.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer succesvolle handelaren via Bybit

Onze analisten maken gebruik van Bybit, een toegankelijk en veelzijdig crypto-handelsplatform. Bybit is ideaal voor beginners dankzij de gebruiksvriendelijke app en de unieke functie waarmee je de transacties van succesvolle handelaren kunt kopiëren. Zo kun je automatisch crypto kopen en verkopen wanneer zij dat doen. Registreer je gratis via onze link en ontvang $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post