PremiumEthereum koers kan vanaf dit punt weer hard stijgen

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

Ethereum steeg dit jaar hard, maar sinds de piek in april begint de koers toch wat zwakte te tonen. Toch biedt dit wellicht nieuwe kansen voordat de koers weer stijgt, leggen de analisten uit in hun meest recente analyse:

“Ethereum toont een veelbelovende ontwikkeling op de lange termijn, waarbij de koers een 12345 Elliott Wave patroon lijkt te vormen. Momenteel zien we echter een korte correctieve golf ontstaan, maar die brengt wellicht interessante kansen met zich mee. 

Onze analyse wijst erop dat de koers van ETH op de korte termijn zal stabiliseren tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus, oftewel tussen $1.550 en $.1650. Deze zone biedt ons een mogelijk instapmoment, we voorzien namelijk een aanzienlijke stijging in het verschiet. 

Mocht de koers onverhoopt verder dalen, hebben we besloten ons maximale verlies te nemen op het niveau van $1.366. We zijn namelijk van mening dat wanneer de koers onder dit niveau zakt, er nog verdere neerwaartse beweging mogelijk is. Om onszelf tegen dit risico te beschermen, plaatsen we hier onze stoploss. In de Premium omgeving zullen we binnen enkele dagen weer een nieuwe ETH analyse delen om te zien of de koers nog onze verwachtingen volgt.

Deze analyse is op 14 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Tip van de redactie

Ervaren handelaren maken veelvuldig gebruik van Bybit. Je kunt hier namelijk ook handelen in derivaten en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt.

Bybit heeft deze maand een hele interessante aanbieding. Nieuwe klanten ontvangen $1000 handelstegoed, hiermee mag je zonder eigen inleg proberen winst te maken. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Op deze manier kun je zonder risico lopen ervaren hoe Bybit werkt en of het iets voor jou is. Gebruik deze link om je gratis aan te melden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post