PremiumEthereum koers nadert cruciale zone, uitbraak in zicht

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

Ethereum zit, net als de rest van de markt, al een tijdje vast. De analisten van Crypto Insiders verwachten nog een laatste daling voordat ETH weer kan stijgen. Inmiddels lijkt er eindelijk weer wat beweging in de markt te komen en dit gaf de analisten van Crypto Insiders een goede reden om hun analyse te updaten:

“De afgelopen maand bevond de koers van ETH zich in een zijwaartse trend, zonder veel volatiliteit. Deze periode van zijwaartse beweging is niet verrassend, gezien de aanwezigheid van belangrijke niveaus waar de koers steun heeft gevonden in combinatie met een onzekere markt. 

Desondanks verwachten wij dat de koers deze niveaus uiteindelijk zal doorbreken om de diepere, essentiële niveaus te testen. Dit omvat onder andere de maandelijkse pivot van vorige maand, die nog niet is getest, de golden pocket van Fibonacci en de 100% retracement van het ABC Elliott Wave patroon. 

Deze niveaus dragen zoveel gewicht dat het aannemelijk is dat ETH ze eerst zal testen voordat de koers weer omhoog kan . Indien de koers de vorige bodem doorbreekt, zullen wij direct onze premium-leden op de hoogte stellen en hen voorzien van ons bijgewerkte handelsplan.”

Deze analyse is op 24 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post