PremiumEthereum koers toont potentie, maar deze 2 crypto wellicht nog meer

Ethereum (ETH) lijkt voorzichtig te stijgen. De ETH koers staat ten opzichte van 24 uur geleden ongeveer 1,8% in de plus en ten opzichte van een week geleden 2,4% in de plus. De analisten van Crypto Insiders lieten onlangs in de Crypto Insiders Premium groep weten dat de ETH koers potentie heeft en mogelijk nog flink kan stijgen.

Toch zijn er naast ETH ook andere cryptocurrencies die veel potentie tonen. In dit artikel delen we recente analyses van aave (AAVE) en avalanche (AVAX) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Aave lijkt na lang dalen weer omhoog te willen

Op 17 oktober deelden de analisten van Crypto Insiders op aanvraag van leden een analyse van van aave. De AAVE koers heeft in juli en augustus een sterke stijging doorgezet, maar moest daarna corrigeren en ziet de laatste weken enkel neerwaartse prijsactie. Toch lijkt AAVE wellicht een bodem gevonden te hebben rond de 127,2% en de 161,8% Fibonacci. Daarnaast lijkt de koers een 12345 Elliott Wave patroon te maken en zit momenteel in de derde wave. De analisten denken daarom dat AAVE mogelijk richting de $135 kan stijgen.

Bovenstaande AAVE analyse is op 17 oktober 2022 met onze leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Avalanche heeft mogelijk bijna bodem bereikt

Een tweede crypto die wellicht evenveel potentie als ether heeft, is avalanche. Alhoewel AVAX een slecht jaar achter de rug heeft, waarin de koers van $142 naar $15 is gezakt, lijkt het ergste voorbij te zijn. Het ziet er volgens de analisten namelijk naar uit dat ook AVAX mogelijk in de buurt zit van zijn bodem zit. Op de lange termijn zien de analisten een WXY Elliott Wave patroon waarvan de laatste wave wellicht bijna is afgerond. Dat zou kunnen betekenen dat AVAX nog een laatste Y wave maakt naar de 100% Fibonacci, rond $10,40. Daarna zou AVAX mogelijk weer flink kunnen stijgen.

Bovenstaande AVAX analyse is op 17 oktober 2022 met onze leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

AAVE of AVAX kopen of verkopen?

Overweeg jij AAVE of AVAX te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel