PremiumEthereum koers zit vast, succesvolle analisten delen andere crypto kans

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Polkadot (DOT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Onze analisten verwachten dat de DOT koers de komende periode zal dalen, daarom leggen we onder in dit artikel uit hoe je alsnog kunt profiteren van een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Ethereum koers loopt vast

Ondanks dat ethereum afgelopen week nog een nieuwe piek bereikte rond $1.860, zakte de koers daarna weer terug naar hetzelfde bereik. ETH schommelt al anderhalve week tussen $1.750 en $1.820. Dat ethereum moeite heeft met deze cruciale weerstandzone, waarschuwden de analisten van Crypto Insiders al eerder voor. Polkadot ziet er daarentegen volatieler uit, en biedt daarom voor handelaren momenteel wellicht interessantere kansen.

Technische analyse polkadot koers

In de vorige analyse voor DOT hadden de analisten van Crypto Insiders al de onderstaande rode verkoopzone getekend. Zoals we inmiddels kunnen zien, heeft DOT deze zone perfect bereikt en is de koers, zoals verwacht, vanuit deze zone begonnen met een flinke daling. In hun nieuwste DOT analyse deelden de analisten het volgende:

“De koers heeft onze verkoopzone perfect geraakt en is direct begonnen met een scherpe daling waar we van profiteren. De 100 en 200 moving averages (MA’s) komen nu echter erg dichtbij, mogelijk een bullish teken. We blijven alert met onze shortpositie en houden de koers nauw in de gaten 

We verwachten nog steeds een flinke daling vanwege het zigzaggende ABC Elliott Wave-patroon als innerwave 2 van een 12345 EW-patroon. Ons eerste target is de blauwe zone tussen $4,61 en $5. In de Premium omgeving kun je snel een nieuwe analyse voor DOT vinden.”

Deze analyse is op 26 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post