PremiumFantom koers stijgt 50% in 1 week, maar staat nu voor cruciaal moment

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van fantom (FTM) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse fantom koers

Fantom zakte in het weekend richting $0,3 maar kwam in de afgelopen dagen al twee keer boven $0,47 uit. Dat is een stijging van maar liefst 56% in een week. Dit kan zelfs nog een flink stuk doorzetten, maar er ligt ook een bearish scenario op de loer. De analisten van Crypto Insiders beschreven onlangs aan Premium leden de volgende twee scenario’s voor fantom:

“FTM toont nog steeds twee verschillende maar aannemelijke scenario’s. Dat is het bullish scenario met de witte lijn en het bearish scenario met de paarse lijn. Op dit moment neigen wij meer naar het bullish scenario, maar de markt is erg onzeker. 

We zien vanaf de piek van $0,61 een Elliott Wave patroon ontstaan bestaande uit 3 waves. De koers maakte een opvallend sterke bounce in de blauwe box en dat kan een teken zijn van een verandering in de trend. Het is dan belangrijk dat we de low op $0,303 niet verliezen. In het bullish scenario ligt onze eerste target op $65. 

Voor de bears zien we echter dat de koers eventueel in een dubbele combinatie omlaag zit. Het is dan zeer cruciaal dat FTM onder de blauwe zone tussen de $0,438 en $0,522 blijft. In dat geval verwachten we een verdere daling richting $0,26. Zodra duidelijk is welke richting FTM opslaat, kun je gelijk een nieuwe analyse vinden in de Premium omgeving.”

ftm analyse 1603
Deze analyse is 16 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd

Winst maken wanneer een koers daalt?

Laatste Nieuws

Volgende artikel