PremiumFlinke stijging in zicht voor top crypto na succesvolle pullback

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van litecoin (LTC) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

In de litecoin update van 9 mei hebben de analisten van Crypto Insiders aangegeven dat de koers perfect de koopzone had bereikt. Vervolgens zagen we een hele mooie stijging gezien vanuit deze zone en vervolgens weer een flinke pullback. Alle reden voor de analisten om een nieuwe blik wierpen op de LTC koers:

“In de stijging uit de koopzone hebben we een 12345 Elliott Wave patroon waargenomen, wat ons doet vermoeden dat dit de innerwaves zijn van een grotere eerste wave. Hoewel er nog twee mogelijke scenario’s zijn, aangezien het ook een ABC patroon kan zijn, is één ding duidelijk: de bulls hebben weer de controle over litecoin. 

Doordat de eerste grote wave is afgerond, hadden we al een correctieve daling verwacht. We houden rekening ermee dat de koers kan dalen naar het 61,8% Fibonacci retracement niveau, wat overeenkomt met $78,6. Toch hoeft LTC niet zo diep uit te komen, de koers kan al in de zone tussen $81,4 en $83,7 een omkeer maken. 

We kiezen er daarom voor om onze positieve vanuit de groene zone vast te houden. Binnen enkele dagen zullen we de litecoin grafiek opnieuw bekijken om de voortgang te meten. Mochten er in de tussentijd significante veranderingen optreden, dan zullen we dit direct delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 24 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post