PremiumFLUX koers-analyse: stijgt door dit opkomende evenement

Flux (FLUX) heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van maar liefst 10%. In dit artikel kijken we naar de fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om FLUX te kopen of juist te verkopen.

Flux (FLUX) is vandaag een van de hardste stijgers op de crypto-markt. De cryptocurrency is in de afgelopen 24 uur met maar liefst 10% gestegen. In de afgelopen zeven dagen wist FLUX een winst van ongeveer 12% te halen. Door de stijging staat Flux nu op de 152e plaats qua grootste crypto op basis van de marktwaarde. 

Wat is Flux?

Flux wil een schaalbaar en gedecentraliseerd cloud platform opzetten. Flex stelt ontwikkelaars in staat om via het platform verschillende applicaties te maken, beheren en te distribueren over meerdere servers. Het Flux-ecosysteem is een operational suite van gedecentraliseerde computerdiensten en blockchain-as-a-service oplossingen. Dit is een tool waarbij apps die ontwikkeld zijn in de cloud infrastructuur kunnen worden gecheckt, gedebugd en getraceerd. 

Waarom stijgt FLUX in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging is wellicht deze aankondiging. In de aankondiging staat een link naar het YouTube-kanaal van Flux. Hier is te zien dat ze een livestream starten vandaag. De titel van deze livestream is ‘Flux Partnership Announcement,’ het team van Flux gaat dus nieuwe samenwerking aankondigingen. 

Investeerders hebben mogelijk op basis van deze aankondiging ingekocht. We nog niet weten om welke samenwerking het gaat, maar omdat dit toch groots wordt geadverteerd, gaat het mogelijk om een grote naam. De stream gaat vandaag om 15:00 live gaat via deze link.

Technische analyse

In onze vorige analyse van FLUX zagen we dat er een bull flag patroon vormde op de dagelijkse grafiek. Hier was echter nog onduidelijk of de weerstand van het kanaal overtuigend doorbroken zou worden. Op dit moment kunnen we zien dat dat wel het geval was. De koers maakt nu een mooie beweging omhoog in een nieuwe opwaartse trend. Hier zou een mooie entry met een retest op de steunlijn kunnen zijn. Een eerste target kan de uitbraak door de all-time high (ATH) betekenen en een retest van de bovenkant van het kanaal.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in FLUX? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel