PremiumGMX koers-analyse: Stijgt hard na dit bericht!

GMX is in de afgelopen periode met maar liefst 70% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele en redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om GMX te kopen of verkopen.

Een van de top stijgers van de dag is GMX (GMX). De coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 9%. In de afgelopen zeven dagen ging het aanzienlijk beter. In deze periode steeg de cryptocurrency namelijk met zo’n 70%. Door deze stijging staat GMX nu op de 279e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is GMX?

GMX is een gedecentraliseerde spot en perpetual contract (eeuwigdurende contracten) exchange. Op de exchange worden lage transactiekosten gerekend voor het swappen van je coins en garanderen ze dat aankopen geen impact zullen hebben op de koers (zero-price impact). Dit wordt gedaan door een grote liquiditeitspool te maken met verschillende activa erin. Liquidity providers krijgen hier, en voor andere zaken die zij faciliteren, een vergoeding voor. 

Waarom stijgt GMX in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn. Hierin herinnert het project haar volgers aan het feit dat GMX over een aantal dagen live zal gaan op Avalanche (AVAX). GMX zal dan de eerste DEX zijn op Avalanche die zorgt dat zero price impact trades mogelijk zijn. 

Het feit dat GMX nu ook beschikbaar zal zijn via Avalanche is natuurlijk ook erg goed nieuws. Avalanche is al een erg bekend en groot platform. Deze lancering zal uiteindelijk misschien ook ervoor zorgen dat er ruimte wordt gemaakt voor andere grote platformen. Op het moment werkt GMX ook al via Arbitrum. Avalanche zou dus het tweede platform worden. 

Technische analyse

Er is voor GMX nog weinig prijsactie aangezien het een relatief jonge coin is. Toch is er duidelijk een bodem te zien die gevormd is rond de $20. Op het moment zijn we bezig met testen van de weerstand die is gevormd in november. Mocht de koers hier overtuigend doorheen breken zou dit een mooie entry kunnen zijn met als eerste target de uitbraak over de all-time high

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in GMX? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel