PremiumHandelaren let op: succesvolle analist herkent Elliott Wave patroon

In dit artikel delen we een recente analyse van Avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ervaren analisten delen 20+ van dit soort analyses in onze besloten trading-community en al meer dan 1.000 Nederlandse handelaren maken hier gebruik van.

Onze analisten verwachten dat de koers van AVAX eerst zal gaan dalen. Ervaren handelaren weten echter dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer de koers stijgt, maar ook wanneer de koers daalt. Onderaan dit artikel leggen we je uit hoe dit werkt en waar je terecht kunt voor meer informatie. Als je na het lezen van de analyse nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in meer analyses en inzichten van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Technische analyse AVAX koers

Ondanks de sterke stijging van bitcoin (BTC), zien we dat AVAX achterblijft in de prijsstijgingen. De analisten van Crypto Insiders hebben in hun meest recente analyse gedeeld wat zij denken dat hiervan de oorzaak is en legden dit onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“In een eerdere analyse hebben we gezien dat er een WXY Elliott Wave-patroon gevormd werd, waardoor we een sterke weerstandszone konden identificeren. Dit was te zien aan een innerwave ABC EW-patroon, waardoor we een rode verkoopzone konden bepalen. Het lijkt erop dat deze zone de groei van AVAX heeft beperkt, terwijl BTC er juist vandoor ging. 

Vanuit deze rode verkoopzone hebben we een shortpositie ingenomen om te profiteren van de verwachte neerwaartse prijsactie. Ondertussen zien we dat de koers deze zone meerdere malen heeft getest en elke keer is afgewezen. Het feit dat de koers niet door deze zone kan breken, is een goed teken voor onze positie. 

We willen pas winst nemen op onze shortpositie als de koers de Y-wave afrondt. Naar verwachting zal deze wave uitkomen in de groene zone tussen $12,07 en $13,42. Mocht er iets veranderen aan deze zone of analyse, dan delen we dit direct in de Premium-omgeving.”

Deze analyse is op 26 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Om te profiteren van dalende koersen maken ervaren handelaren gebruik van Bybit. Hier kun je handelen in derivatren en zogeheten short-orders plaatsen wanneer je verwacht dat een koers gaat dalen. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en registreert Bybit dat je afkomstig bent van Crypto Insiders. Hiermee steun je ons platform en kom je in aanmerking voor leuke prijzen en aanbiedingen.

Als je na het lezen van de analyse nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in meer inzichten, neem dan een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post