PremiumHandelaren opgelet: Cardano ADA koers volgt patroon

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van cardano (ADA) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Cardano (ADA) koers

De ADA koers vond al eerder deze maand steun in de groene zone, getekend door de analisten van Crypto Insiders. Zij deelden een week geleden de onderstaande analyse in de Premium omgeving en meldden daarin dat zij nog een hertest van deze zone verwachten. Dat gebeurde ook dit weekend, toch kan ADA nog iets dieper uitkomen voordat de koers weer echt stijgt, legden zij uit:

“De koers van ADA vertoont al geruime tijd een zijwaarts patroon, waarbij belangrijke niveaus worden getest. De koers raakt hier meerdere cruciale niveaus die slechts enkele procenten van elkaar verschillen: de maandelijkse S1 en de 200-daagse moving average (MA). Het is dan ook begrijpelijk dat de koers hier steun vindt. 

Hoewel de koers al eerder de onderstaande groene instapzone heeeft bereikt, verwachten we nog op een diepere hertest van deze zone. Daarna verwachten we een flinke stijging voor ADA. We houden daarbij de $0,2974 scherp in de gaten als een belangrijk invalidatieniveau. Indien de koers hieronder breekt, verwachten we dat de trend omlaag verder doorzet. 

Voorlopig blijven we echter bullish over ADA en wachten we geduldig af. In onze Premium omgeving houden we de analyse up-to-date en beantwoorden we graag vragen die je hebt over deze analyse.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post