PremiumHandelaren opgelet: Ethereum koers staat op punt van uitbreken

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

Het is je vast niet ontgaan dat de cryptocurrencymarkt een flinke sprong maakte deze week waarbij ethereum in slechts twee dagen bijna 10% steeg. De analisten van Crypto Insiders hadden dit al verwacht, zij deelden namelijk de onderstaande analyse enkele dagen geleden met Premium leden:

“Volgens onze analyse vormt ETH een 1-2 wave van een 12345 Elliott Wave patroon, vergelijkbaar met BTC. We zijn momenteel bezig met een innerwave 5 uit een grotere wave 1. We verwachten derhalve op de korte termijn nog een voortzetting naar boven, maar dit zal waarschijnlijk leiden tot een flinke correctie in de toekomst. 

We verwachten dat de koers eerst zal dalen als wave 4 richting de blauwe zone tussen $1.665 en $1.575, voordat we de laatste wave omhoog zullen zien die ons richting $2.100 kan brengen.” 

Zoals we nu kunnen zien, heeft de koers inderdaad eerst een scherpe correctie gemaakt richting de blauwe zone en zijn we nu begonnen aan de innerwaves uit de grotere 5e wave. Het eerstvolgende target van de analisten is dus de rode zone op de grafiek. Mocht er iets veranderen, kun je snel een nieuwe ETH analyse vinden in de Premium omgeving.

Deze analyse is 27 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

 

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post