PremiumHNT koers-analyse: Wat kunnen we verwachten van de koers?

HNT heeft vandaag een stijging van 8% achter de rug. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om HNT te kopen of juist te verkopen.

Een van de coins met de beste rendementen van vandaag is Helium Network (HNT). Deze cryptocurrency wist vandaag met ongeveer 8% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen daalde de koers met ongeveer 8%. Door de stijging van vandaag staat Helium op de 54e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Helium Network?

Helium Network is een op blockchain gebaseerd, gedecentraliseerd netwerk voor Internet of Things (IoT) apparaten. Via het netwerk kunnen alle apparaten, zelfs apparaten met een erg laag vermogen, met elkaar verbinden. Via dit netwerk kunnen deze apparaten dan ook communiceren en gegevens met elkaar delen. Het delen van gegevens ging via nodes op het netwerk die werden gevormd door hotspots. Hotspots zijn draadloze gateways die samenwerken met blockchain-miningapparatuur. Degene die de nodes laten draaien en onderhouden verdienen hier een beloning voor die wordt uitbetaald in de HNT token.

Waarom stijgt HNT in waarde?

Een mogelijke verklaring van de stijging zou dit bericht kunnen zijn van het project. Hierin wordt er aangegeven dat er een nieuw product is ontwikkeld door het team van Helium. Hierin wordt ook nog eens duidelijk gemaakt hoe hard het netwerk is gegroeid en dat er al ongeveer 1 miljoen hotspots zijn. Mede dankzij dit succes hebben zij weer oude projecten kunnen oppakken, waaronder de mobiele app. Via deze app zullen gebruikers hotspots kunnen hosten en hun HNT kunnen beheren en managen. 

Een andere functionaliteit van deze app is dat ontwikkelaars hun eigen apps en web dashboards kunnen maken en beschikbaar stellen. Dit is erg goed nieuws voor het project omdat dit weer meer gebruikers en ontwikkelaars kan trekken. Het hosten van een hotspot wordt hierdoor ook veel makkelijker. Dit blaast het Helium ecosysteem weer nieuw leven in. Een erg mooie ontwikkeling dus. Investeerders waren het hiermee eens aangezien de koers van de coin hard steeg!

Technische analyse

Het is duidelijk dat de koers van HNT niet per se weet welke richting zij op wilt. Waar de hoger wordende bodems duiden op een opwaartse trend zorgen de lager wordende pieken juist voor het tegenovergestelde effect. Hierdoor wordt er een symmetrische driehoek gevormd. Een symmetrische driehoek is een neutraal patroon. We weten dus pas welke kant we opgaan wanneer de koers aan een van de twee kanten uitbreekt. Bij een neerwaartse uitbraak zullen we waarschijnlijk als eerder de steun van $22,31 testen. Bij een opwaartse uitbraak de weerstand van $31,84.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in HNT? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Next Post