PremiumHoe lees ik de grafieken van Crypto Insiders?

Elke week houdt onze hoofdanalist Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve livestream in de Premium omgeving van Crypto Insiders om te praten over de koersen, de laatste marktonwikkelingen en analysemethoden.

Deze exclusieve video is nu voor iedereen terug te zien. Wil jij graag dit soort video’s direct zien en toegang krijgen tot meer dan 20 technische analyses per week? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Hoe lees je de grafieken van Crypto Insiders?

Afgelopen week hield Albert een net iets andere versie van van zijn wekelijkse live-stream. Ditmaal besprak de topanalist namelijk hoe je het best de grafieken en analyses van Crypto Insiders kunt lezen. Zo legt Albert onder andere uit hoe deze analyses precies tot standkomen, en licht hij de meer technische aspecten toe als de Fibonacci-niveaus, pivot points en Elliott Wave-patronen.

Ook bespreekt Appy hoe je het best gebruik kunt maken van onze analyses, ook als beginner. Hoe kun je bijvoorbeeld het best jezelf beschermen tegen onnodig risico en hoe bepaal je wanneer je winst moet nemen? Ook licht onze hoofdanalist toe hoe je om moet gaan met de gekleurde boxen in de analyses en hoe hij zelf hierop inspeelt.

Al met al is het dus niet een aflevering die je wilt missen! Deze live-uitzending was afgelopen week exclusief voor Premium leden, die tijdens uitzending direct vragen kunnen stellen. Als voorproefje op Crypto Insiders Premium kan nu iedereen de video terugzien.

Zoek jij meer inzicht in crypto koersen of hulp met handelen?

In de Premium omgeving van Crypto Insiders vind je een levendige en vriendelijke community van meer dan 1.000 leden die elkaar actief helpen. Ook delen onze analisten hier wekelijks meer dan 20 technische analyses van een groot assortiment aan verschillende cryptovaluta. Heb je na het kijken van de video nog vragen of wil je direct toegang tot meer van dit soort analyses? Bekijk onze Premium pagina voor meer informatie en probeer direct de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.

Laatste Nieuws

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Next Post