PremiumHoe onze analisten deze korte Bitcoin koersstijging voorspelden

In dit artikel presenteren we een voltooide diepgaande analyse van bitcoin (BTC), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten, die continu de cryptomarkt doorgronden, delen hun inzichten en potentiële kansen in de markt. Wekelijks bespreken ze meer dan 20 cryptomunten en delen ze hun persoonlijke handelsplannen, een bron van informatie die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een reflectie van de handelsplannen en observaties van onze analisten.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Een van onze analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders had een korte termijn handelsplan gedeeld met alle leden, waarvan we nu kunnen zien dat deze perfect is uitgespeeld. In de analyse zei hij het volgende:

“Op dit moment schetst BTC een interessant beeld. Het lijkt erop dat er een ABC Elliott Wave patroon omhoog wordt gevormd. Onze blik is voornamelijk gericht op de imbalance zone aan de bovenzijde, gesitueerd tussen de $26,400 en $26,800. Het is bijzonder om op te merken dat binnen deze zone diverse cruciale Fibonacci levels samenkomen. Waardoor de verwachting is dat de koers deze zone zal gaan opzoeken.

Nu we een dag verder zijn, kunnen we zien dat de analyse perfect is uitgespeeld en dat de grijze zone werd bereikt. Inmiddels kunnen we zien dat de koers precies hier werd afgewezen voordat bitcoin weer terugviel naar $25.700. Daardoor kon de analist toch op korte termijn wat winst pakken.

Deze analyse is op 7 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post