PremiumHoofdanalist schetst nieuwe verwachtingen bitcoin, ethereum, cardano

Deze week hield onze hoofdanalist Albert, ook bekend als AppY Crypto, weer een nieuwe exclusieve live Ask Me Anything (AMA) sessie!

Deze exclusieve video, bedoeld voor leden van Crypto Insiders, is nu voor iedereen terug te zien. Wil jij graag dit soort video’s en andere koersanalyses eerder zien? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina.

Technische crypto analyses, nu voor iedereen!

In de achtste editie van de Crypto Insiders AMA waarschuwt Albert voor een mogelijke bearish ommekeer in de crypto-markt. De crypto-markt en meerdere altcoins lijken kracht te verliezen. Desondanks zitten ook nog potentiele bullish koersen ertussen.

In deze video geeft Albert wederom zeer heldere technische analyses van een groot aantal cryptocurrencies. Deze analyses werden voor en tijdens de live-uitzending verzocht door leden uit de Discord community van Crypto Insiders.

Ditmaal kwamen de volgende crypto aan bod: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), binance coin (BNB), cardano (ADA), avalanche (AVAX), polygon (MATIC), cosmos (ATOM), curve (CRV), quant (QNT), oasis network (ROSE), polygon (MATIC), terra luna classic (LUNC), aave (AAVE) ethereum classic (ETC) en ethereum name service (ENS).

Daarnaast bespreekt Albert ook de recente beslissing van de Federal Reserve, Dow Jones en de euro ten opzichte van de dollar. Natuurlijk beantwoordt de analist ook de vele vragen die door onze premium leden werden gesteld.

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Wil je graag exclusieve technische analyses ontvangen voor crypto? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina. Hier delen analisten 24/7 hun marktkennis en nieuwste koersanalyses.

Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen! Zo blijven we samen de markt een streepje voor.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post