PremiumInsider analyse: populaire crypto lijkt te willen stijgen

In dit artikel delen we een recente analyse van Polygon (MATIC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse MATIC koers

De koers van polygon is sinds de piek uit februari flink gedaald, maar volgens de analisten van Crypto Insiders lijkt hier eindelijk een einde aan te kopen en een stijging te volgen. Ze delen het volgende in hun meest recente analyse:

“MATIC volgt vooralsnog precies onze verwachting. Er blijft echter enig risico bestaan waar we op moeten letten. Zoals eerder gedeeld, volgt de koers een neerwaarts 5-waves Elliott Wave-patroon en is inmiddels onze groene koopzone bereikt. Het risico schuilt in het feit dat het invalidatieniveau nog relatief laag is. 

Het is mogelijk dat MATIC nog iets dieper dipt om het patroon volledig af te ronden, vandaar de grote groene zone tussen $0,62 en $0,87. Hierna voorzien wij een krachtige stijging en kunnen we wellicht het invalidatieniveau omhoog tillen om minder risico te lopen. 

In onze Premium omgeving houden we MATIC nauwlettend in de gaten en zullen we deze analyse voortdurend bijwerken om onze leden direct op de hoogte stellen van eventuele veranderingen.”

Deze analyse is op 14 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

$1000 gratis handelstegoed?

Ervaren handelaren maken veelvuldig gebruik van Bybit. Je kunt hier namelijk ook handelen in derivaten en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt.

Bybit heeft deze maand een hele interessante aanbieding. Nieuwe klanten ontvangen $1000 handelstegoed, hiermee mag je zonder eigen inleg proberen winst te maken. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Op deze manier kun je zonder risico lopen ervaren hoe Bybit werkt en of het iets voor jou is. Gebruik deze link om je gratis aan te melden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post