PremiumInsider info: Cardano analisten zien ADA koers enorm stijgen

In dit artikel delen we een technische analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

De huidige ontwikkelingen omtrent cardano verlopen volgens plan en de ADA koers lijkt steun te vinden in de groene zone. Vanaf hier zou ADA hard kunnen stijgen, al hoeft dat niet gelijk te gebeuren, leggen de analisten van Crypto Insiders als volgt uit:

“De ADA koers heeft inmiddels de groene zone bereikt, maar het zou nog kunnen dat de koers nog een push dieper maakt in deze zone. We verwachten daarna een flinke stijging in de vorm van een vijf-wavestructuur, mogelijk richting $0,62. Vooralsnog reageren de bulls echter nog niet, ondanks dat de technische analyses er bullish uitzien. 

Onderweg naar boven kunnen we echter weerstand ervaren van de witte maandelijkse pivotlijn, aangezien deze nog niet is getest. We zullen dit niveau nauwlettend in de gaten houden en het later mogelijk als steun testen als we deze doorbreken. 

Het vinden van steun op de maandelijkse pivotlijn zou een positief teken zijn. Maar dit blijft voorlopig nog toekomstmuziek. In onze Premium omgeving volgen we de koersontwikkelingen van ADA op de voet. Als je vragen hebt over deze analyse, is dit de juiste plek om ze te stellen.”

Deze analyse is op 17 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

Hier kun je de bewegingen van succesvolle traders kopiëren. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Via deze link kom je in aanmerking voor diverse acties en aanbiedingen.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post