PremiumInsider info: crypto handelaren delen nieuwe strategie

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van cosmos (ATOM) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Cosmos (ATOM) koers

De koers van cosmos lijkt mogelijk eindelijk het einde van zijn neerwaartse trend te bereiken. Gaat ATOM vanaf hier weer omhoog? De analisten van Crypto Insiders blijven nog even voorzichtig:

“ATOM vertoont eindelijk enige volatiliteit en lijkt graag omhoog te willen. Helaas heeft de munt net de groene koopzone gemist, maar dit kan nog gebeuren. Zelf wachten we liever tot dit daadwerkelijk gebeurt, omdat anders ons risico-rendementsverhouding niet optimaal is. We hebben onze invalidatiegrens dan ook relatief laag liggen. 

Op dit moment houden we ook de $11,50 extra in de gaten. Als we hierboven uitbreken, lijkt dit de bullish trend te bevestigen en kunnen we opnieuw opzoek gaan naar een gunstig instapmoment. Tot die tijd blijven onze ogen gericht op de groene zone. Binnen enkele dagen zullen we weer een nieuwe update voor onze ATOM analyse als eerst delen in de Premium omgeving.

Deze analyse is op 28 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post